Meer informatie over lesgeven

Er zijn veel websites te vinden die informatie verstrekken over werken in het onderwijs. Ons streven is zoveel mogelijk maatwerk te leveren. Hieronder vind je een aantal bronnen om verder te lezen.

Landelijk Loket

Algemene informatie over lesgeven kun je vinden op het landelijke loket van de Vereniging Hogescholen en de VSNU: www.onderwijsloket.com. Dit onafhankelijke platform is er voor iedereen die in het onderwijs zou willen werken. Voor een paar jaar, voltijd, deeltijd; wat je ook wilt en wat je vragen ook zijn, hier vind je alle informatie en krijg je persoonlijk advies. Zij kunnen je ook telefonisch te woord staan en al je vragen beantwoorden.

PABO Hogeschool Leiden

De PABO van de Hogeschool Leiden heeft een maatwerktraject speciaal voor zij-instromers. Bekijk de video voor meer informatie.

Lesgeven in andere regio's

Niet alleen in Leiden, Duin- en Bollenstreek is een regionaal loket opgezet. In verschillende andere regio’s zijn ook loketten ontwikkeld om meer zijinstromers aan te trekken.

Geïnteresseerd in lesgeven in een andere regio? Klik op deze link voor het overzicht.

Lesgeven in het VO

Aan de slag als docent in het voortgezet onderwijs? In de Leidse regio zijn de besturen in het voortgezet onderwijs ook de samenwerking aangegaan.

Wil je meer informatie over werken in het voortgezet onderwijs dan kun je hiervoor de website Leraar worden in Leiden, Duin- en Bollenstreek bezoeken.

 

 

 

 

 

© leerkrachtwordeninleiden.nl - alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy